Infiintata in anul 2007, ca o mica afacere de familie, compania noastra a inceput prin a furniza servicii de mentenanta sisteme IT. Im anii urmatori am avansat incet si spre solutii de securitate.

Licenta IGPR – sisteme si solutii de securitate

In anul 2009 am obtinut licenta de functionare de la IGPR pentru proiectarea si instalarea de sisteme de securitate. Incet-incet portofoliul de clienti s-a marit, si a inceput sa creasca si echipa de tehnicieni.

In anii ce au urmat am obtinut inscrierea in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica (RNERFS).

Autorizatia IGSU – Proiectare a sistemelor de detectie-semnalizare incendiu

In anul 2013 am obtinut autorizatia de functionare de la IGSU. Aceasta licenta este necesara pentru activitatea de instalarea sistemelor de detectie-semnalizare incendiu.

Un an mai tarziu, in anul 2014, am obtinut Autorizatia de functionare de la IGSU. Autorizatia fiind necesara pentru activitatea de proiectare a sistemelor de detectie-semnalizare incendiu.

Autorizatia IGSU

Incepand cu anul 2015, dezvoltarea companiei a fost una din ce in ce mai vizibila. Am ajuns la un numar de 10 tehnicieni, cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de securitate.

Investim permanent in echipamente, scule, tehnologii noi si cursuri de formare profesionala pentru tot personalul nostru. Doar in acest fel reusim sa mentinem un standard de calitate ridicat. Standardul nostru de calitate reprezinta cartea noastra de vizita.

Pentru informatii suplimentare despre solutii de securitate, va rugam sa ne contactati