Solutii securitate si control acces

Control acces este un sistem de securitate care a devenit o necesitate in zilele noastre. Fie ca vorbim de un simplu interfon (audio sau video), sau de o solutie complexa, integrata cu sistemele de securitate, acestea ne sporesc siguranta si confortul zilnic.

Sistemele de control acces

sunt rezultatul nevoii de a controla accesul in anumite spatii, in anumite incaperi, de a stabili nivele de acces pentru fiecare zona. Aceste nevoi su solicitari ale partenerilor nostrii, ne-au facut sa investim mult timp si energie in studierea diferitelor solutii de control acces.

Mai mult, suntem foarte interesati de integrarea acestor sisteme cu alte sisteme, cum ar fi sisteme de supraveghere video care ne furnizeaza imagini ale persoanelor ce intra pe o anumita usa. Sau integrarea cu sisteme de pontaj, pentru a putea obtine informatii privind activitatea angajatilor.

Am ajuns, in acest moment, in situatia in care putem furniza solutii pentru (aproape) orice solicitare venita din partea clientilor nostri.

In functie de tipul comunicatiei, echipamentele necesare pentru implementarea acestor solutii de securitate, pot functiona independent sau in retea.

Aceste sisteme au la baza o aplicatie software, care asigura administrarea sistemului si permite configurarea urmatoarelor operatii: autorizarea persoanelor pentru acces in anumite zone si anumite intervale orare, vizualizarea starii de prezenta/absenta in timp real, vizualizarea starii usilor si comanda online a acestora, definirea de grupe de acces pentru persoane, vizualizarea, filtrarea si arhivarea evenimentelor de acces.

Pentru informatii suplimentare despre solutii de securitate si control acces, va rugam sa ne contactati