Evaluare de risc la securitatea fizica

Sisteme de securitate este un domeniu foarte complex, astfel ca, pentru a putea oferi o solutie personalizata, studiem cu atentie fiecare proiect in parte, cautand sa oferim solutia potrivita pentru fiecare locatie in parte.

Integrarea sistemelor de securitate cu celelalte sisteme de smart-home reprezinta viitorul. Fiind constienti de acest lucru, suntem pregatiti pentru a oferi solutii si in acest sens.

Un sistem de securitate complex nu este doar un sistem de alarma, ci este un sistem complex. Acesta este format din sistem de alarma, interconectat cu sistemul de control acces si sistemul de transmisie a semnalelor. In acelasi timp, sistemele se pot interconecta cu instalatiile electrice existente, pentru a avea controlul complet al acestora.

Societatea noastra va ofera o gama larga de solutii si sisteme de securitate pentru protejarea bunurilor si valorilor dumneavoastra. Indiferent ca doriti sa va protejati biroul, casa sau gradina, noi vom gasi intotdeauna o solutie optima.

Colaboram cu importatorii celor mai bune marci de echipamente de securitate si supraveghere video din domeniu. Dintre marcile cu care lucram: Paradox, DSC, Bentel, Cerber, Siemens.

Pentru a va putea oferi solutia optima, inginerii nostri va vor vizita, si va vor consilia.Consilierea se face in functie de specificul activitatii dumneavoastra, de dimensiunile si caracteristicile obiectivului ce trebuie protejat sau suprovegheat.

Pentru informatii suplimentare despre sisteme de securitate, va rugam sa ne contactati