Pentru a avea clienti de solutii sisteme de securitate multumiti de serviciile noastre am mers pe ideea ca un angajat multumit isi va face treaba foarte bine. In acest context am incercat de-a lungul anilor sa creem un mediu de lucru prietenos.

Am pus accent pe colaborarea intre colegi, intre echipe, in asa fel incat munca sa fie o placere.

O parte dintre colegii nostri ne-a fost alaturi inca de la inceputuri, punând practic bazele a ceea ce astazi numim J&F Company SRL. Acum am crescut, iar echipa noastra a devenit tot mai mare.

Pentru noi, relatia cu clientul nu este o simpla relatie profesionala. Am stabilit de-a lungul timpului parteneriate de incredere si chiar prietenii.

Personal utilizat la solutii sisteme de securitate:

 • Ingineri electricieni
  Analizeaza si supravegheza implementarea corecta a partilor electrice necesare solutiilor de securitate, supraveghere video, control access si anti incendiu
 • Ingineri proiectare
  Indiferent ca este vorba despre solutii de evacuare fum si gaze, solutii de securitate, control access sau alte solutii tehnice, acestia creeaza proiectul intregii lucrari ce urmeaza a fi realizata.
 • Ingineri IT
  Pentru partile de IT din cadrul proiectelor de control acces, supraveghere video, sau diverse solutii dedicate de securitate, inginerii nostrii IT se ocupa de toate configurarile si serviciile necesare pentru functionarea corecta a sistemului de securitate implementat.
 • Personal calificat pentru cablare si montaj
  Personalul nostru este calificat si autorizat sa lucreze in mediile in care implementam proiecte. Acestia participa constant la cursuri de perfectionare.

Pentru informatii suplimentare despre solutii sisteme de securitate, va rugam sa ne contactati