Evaluare de risc la securitatea fizica

Evaluarea de risc la securitatea fizica

presupune analizarea de catre un specialist a nevoilor pentru ca paza obiectivelor sa acopere toate vulnerabilitatile in fata hotilor.

Avand in vedere modificarile legislative din ultima perioada, si implicit nevoia fiecarui agent economic de a realiza analiza de risc la securitatra fizica, am investit in cursuri de formare profesionala a angajatilor nostri.
Putem oferi, in acest moment servicii de intocmire a analizei de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitatea fizica este, potrivit legislatiei in vigoare, un document obligatoriu pentru toate societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, care detin bunuri sau valori cu orice titlu si sunt obligate sa asigure protectia acestora.

Aceasta analiza va sta la baza oricarei investitii pe partea de securitate a obiectivului.

Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una dintre urmatoarele situatii:

  • cel putin o data la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;
  • in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva;
  • in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii. Instructiunea nr.9 a MAI/2013,art.4, alin.(4).

Pentru informatii suplimentare despre evaluarea de risc la securitatea fizica, va rugam sa ne contactati