Solutii anti incendiu si consultanta

Solutiile anti incendiu proiectate si implementate de specialistii nostrii, reprezinta cele mai bune solutii pentru a proteja persoanele si materialele aflate in aria supravegheata in concordanta cu nivelul riscului la care sunt expuse acestea.

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave. De aceea investitia intr-un astfel de sistem antiincendiu este vitala. Aceste sisteme sunt pentru cladiri de birouri, hale, depozite, etc. dar si pentru o locuinta particulara.

Sistemele antiincendiu sunt alcatuite din echipamente de detectie si avertizare in cazul producerii unui incendiu. Prin intermediul acestora sunteti avertizati de producerea unui astfel de incident declansand dispozitivele de semnalizare si detectare fum, temperatura etc.

J&F Company proiecteaza si implementeaza sisteme antiincendiu utilizand dispozitive de ultima generatie. Totodata va pune la dispozitie specialisti autorizati din departamentul tehnic.

Fiind constienti de necesitatea conformarii cladirilor la normele de securitate la incendiu, oferim solutii anti incendiu si consultanta, privind indeplinirea cerintelor de securitate la incendiu.

De la consultanta in domeniu, pana la realizarea de proiecte si intocmirea documentatiei. Toate sunt necesare pentru obtinerea avizelor si autorizatiei de securitate la incendiu. Noi va ghidam pas cu pas pentru a asigura implementarea legala si corecta a solutiilor noastre.

Pentru informatii suplimentare despre solutii anti incendiu si consultanta, va rugam sa ne contactati